KABS VIDENs Nationale Konference 2022

Dato og tidspunkt

26/04/2022 - 27/04/2022
10:00 - 16:00

Lokation,

Beskrivelse

Den 26. til 27. april afholder KABS VIDEN sin årlige nationale konference om stort og småt indenfor misbrugsbehandling.

Konferencen afholdes i Hotel Marienlysts fantastiske rammer, i Helsingør på kanten af Øresund og Kattegat.

Allerede nu kan du komme med gode ideer, tanker og inputs til emner du synes vi skal fokusere på, når vi mødes til selve konferencen 26.-27. april 2022.

Vi regner med at programmet ligger klar sidst på året, hvor tilmeldingen også begynder. Der arbejdes hårdt i kulissen i flere arbejdsgrupper for at sikre et både spændende og relevant indhold, samt bedst mulig udnyttelse af rammerne både for udstillere, networking, afslapning og underholdning. Vil du præge dele af indholdet – så giv lyd i vores Facebook- eller LinkedIn gruppe vedrørende den Nationale Konference 2022 – så kan vi indarbejde de dele der giver bedst mening, samt er mulige at placere sammen med det resterende program

For dem som tidligere har deltaget på KABS VIDENS konferencer består den forsat af plenum oplæg og temaspor med parallelsessioner.

Vi har også denne gang afsat et stort område til Konferencestande.

Vi arbejder mod at udnytte dele af udendørsområdet omkring hotellet ift. networking og socialt samvær under konferencen. Vi har et ønske om at skabe flere aktiviteter, der kan udnytte de fantastiske rammer hotellet tilbyder. Derfor skal du ikke begrænse din fantasi når det handler om inputs.

Vi forventer, at den kommende konference på flere områder sætter nye standarder  -nu også med mulighed for at præge indholdet inden det endelige program er på plads – det er i hvert fald intentionen for 2022.

Tilmeldingen er åben: Se mere her: Tilmelding til KABS VIDENs Nationele Konference 2022

Kort utilgængelig

Tilmeld dig her

Online-tilmeldinger er ikke mulige til denne event.

Brug for hjælp? Kontakt os