fbpx

Global Drug Survey

Covid 19 Drug Survey - Verdens største brugerundersøgelse om alkohol og stoffer

Vær med når verdens største brugerundersøgelse indsamler erfaringer med brug af rusmidler under Corona-pandemien. I denne undersøgelse ønsker GDS core research team at undersøge hvordan pandemien har påvirket brugen af rusmidler. Er brugen af rusmidler steget fordi man skulle blive hjemme? Er rusmidlerne blevet sværere at skaffe? Har pandemien påvirket dit helbred, økonomi, trivsel og meget mere?

Undersøgelsen er allerede i gang på 8 forskellige sprog. Mere end 35.000 respondenter har allerede delt deres erfaringer.

Nu er det danskernes tur til at kortlægge hvordan brugen af rusmidler er blevet påvirket af såvel pandemien som myndighedernes beredskab for at begrænse virussens omfang.

Undersøgelsen er som altid anonym, frivillig og du kan afbryde den undervejs og genoptage den igen senere. Undersøgelsen varer til 14. juni 2020.

KABS Viden og Global Drug Survey

Global Drug Survey har i 10 år spurgt stofbrugere om udviklingen af stoffer og stofbrug i hele verden. Det har indtil nu givet en uvurderlig indsigt i:

  • Hvordan stofferne udvikler sig
  • Hvor stofferne købes
  • Hvordan stofferne bruges
  • Hvordan stofferne indtages
  • Hvor farligt stofbrugerne har oplevet stofferne
  • Global Drug Survey er til for brugerne, idet formålet er, at formidle hvordan man kan tage stoffer mere sikkert.

KABS VIDEN står bag

KABS VIDEN er et videnscenter, som tager sig af forskningsprojekter, arrangerer konferencer, udgiver fagbøger etc.

KABS VIDEN er fra 2016 blevet dansk partner i Global Drug Survey.

Vi koordinerer indsamlingen af svar om stoffer og stofbrug. Det betyder, at vi vil bringe nyheder om de danske resultater fra Global Drug Survey. Det har også den positive effekt, at vi får mere viden om stoffer og stofbrug fra brugerne. Undersøgelsen er helt anonym.

KABS VIDEN står bag den danske deltagelse i Global Drug Survey. For mere information bedes du kontakte Rasmus Axelsson på tlf 45 11 75 00, eller du kan se mere på Global Drug Surveys hjemmeside.

33.000 danskere har delt deres erfaringer med Global Drug Survey 2017-2019

De seneste års undersøgelser har været en kæmpe succes! Mere end 33.000 danskere har i de seneste tre år valgt at dele deres erfaringer med stoffer og det gav en helt udsædvanlig værdifuld indsigt i danskernes brug af rusmidler. Vi er forsat i gang med at analysere resultater fra GDS 2019.

Undersøgelsen er anonym, fortrolig og uafhængig!

Undersøgelsen tager typisk 20-30 minutter at gennemføre.

Har du prøvet mange rusmidler, eller ønsker du at deltage i de tematiserede undersøgelser, tager surveyen længere tid, men allerøverst i surveyen kan du gemme og vende tilbage senere.

Tak fordi du vil være med.

Brug for hjælp? Kontakt os

KABS behandlingsafdelinger er genåbnet med fokus på minimering af COVID-19 smitterisiko. På grund af de seneste anbefalinger skal alle medarbejdere i KABS benytte værnemidler i afdelingerne. Vi opfordrer også til, at du benytter mundbind når du ankommer til afdelingen og så længe du bevæger dig rundt i afdelingen. Hvis du føler dig syg med feber, tør hoste og træthed skal du blive hjemme og kontakte din afdeling i stedet. Det gælder også hvis du samtidig har hovedpine, muskelsmerter og ondt i halsen eller mister smags- og lugtesans. Under Om KABS øverst på hjemmesiden kan du finde afdelingernes telefonnumre og mailadresser. Ring eller skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi følger corona-situationen løbende og tilpasser behandlingen, hvis det bliver nødvendigt. Følg med på www.kabs.dk eller på vores facebookside KABS Behandlingscenter.

×