Global Drug Survey

Verdens største undersøgelse om stoffer.

KABS Viden og Global Drug Survey

Global Drug Survey har i 10 år spurgt stofbrugere om udviklingen af stoffer og stofbrug i hele verden. Det har indtil nu givet en uvurderlig indsigt i:

  • Hvordan stofferne udvikler sig
  • Hvor stofferne købes
  • Hvordan stofferne bruges
  • Hvordan stofferne indtages
  • Hvor farligt stofbrugerne har oplevet stofferne
  • Global Drug Survey er til for brugerne, idet formålet er, at formidle hvordan man kan tage stoffer mere sikkert.

KABS VIDEN står bag

KABS VIDEN er et videnscenter, som tager sig af forskningsprojekter, arrangerer konferencer, udgiver fagbøger etc.

KABS VIDEN er fra 2016 blevet dansk partner i Global Drug Survey.

Vi koordinerer indsamlingen af svar om stoffer og stofbrug. Det betyder, at vi vil bringe nyheder om de danske resultater fra Global Drug Survey. Det har også den positive effekt, at vi får mere viden om stoffer og stofbrug fra brugerne. Undersøgelsen er helt anonym.

KABS VIDEN står bag den danske deltagelse i Global Drug Survey. For mere information bedes du kontakte Rasmus Axelsson på tlf 45 11 75 00, eller du kan se mere på Global Drug Surveys hjemmeside.

30.000 danskere har delt deres erfaringer med Global Drug Survey 2017-2018

De seneste års undersøgelser har været en kæmpe succes! Næsten 30.000 danskere har i de seneste to år valgt at dele deres erfaringer med stoffer og det gav en helt udsædvanlig værdifuld indsigt i danskernes brug af rusmidler. Vi er forsat i gang med at analysere resultater fra GDS 2018.

Global Drug Survey 2019 er i gang og du kan være med

Den nye Global Drug Survey 2019 er nu i fuld gang og på verdensplan har mere end 16.000 respondenter delt deres erfaringer med rusmidler. Den danske indsamling starter den 6. november og slutter igen den 31. december 2018. Udover hvilke stoffer du har erfaringer med stiller Global Drug Survey i år skarpt på mikrodosering og i hvilket omfang du ville acceptere psykedeliske præparater som led i psykiatrisk behandling. GDS2019 ser nærmere på om du synes rusmidlerne er pengene værd og i hvilket omfang du har brugt Dark Web og nye psykoaktive stoffer (NPS). Vi ser nærmere på tillid til politiet og dit syn på helbredsadvarsler til cannabis. Endelig ser vi på tilliden til den du køber stoffer af samt sammenhængen mellem brug af stoffer og alkohol og risikoen for seksuelle overgreb.

Vi håber at du vil være med til at dele dine erfaringer.

Undersøgelsen er anonym

Undersøgelsen tager typisk 15-30 minutter at gennemføre.

Har du prøvet mange rusmidler, eller ønsker du at deltage i de tematiserede undersøgelser, tager surveyen længere tid, men allerøverst i surveyen kan du gemme og vende tilbage senere.

Tak fordi du vil være med.

Brug for hjælp? Kontakt os